Specialist in keuringen

Avenue Gebouw ’s-Gravelandseweg 46 D 1211 BT Hilversum +31 (0)648 770 760

let op: het is een hoekpand met de ingang net om de hoek op de Oude Enghweg

medische keuringsarts

Diensten

Hilvermed verzorgt medische keuringen aangenaam en integer centraal in Nederland. Specialisatiegebieden zijn de zee- en binnenvaart en offshore-industrie. Daarnaast worden ook expat-, groot rijbewijs-, aanstellings-, hypotheek- en andere keuringen verzorgd.

 

Hilvermed wordt als erkende organisatie periodiek ge-audit door instanties als de Inspectie Leefomgeving en Transport en International SOS.

 

Joost mag het weten!

Hilvermed is het uit Meritus Medisch Advies voortgekomen initiatief van gecertificeerd en geregistreerd bedrijfs- en keuringsarts Joost Paardenkooper (BIG nummer 79042966201).

 

Joost Paardenkooper heeft sinds 1999 veel ervaring opgedaan als bedrijfsarts voor grote en kleinere werkgevers in Nederland.

 

In Engeland en Schotland heeft hij gewerkt als bedrijfs- en keuringsarts voor organisaties die actief zijn in de olie & gas -industrie. Met het voltooien van een opleiding bij de Royal Navy heeft hij zich bekwaamd als duikerarts en was hij aangewezen als keuringsarts voor de Marine and Coastguard Agency.

 

Naast keuringsarts werkt Joost vooral als bedrijfsarts. Joost is tevens vrijwilliger scheepsarts op de Eendracht en vrijwilliger bij Viore, een inloopcentrum voor mensen die leven met kanker.

 

Hilvermed is lid van de ZFB en uiteraard is Joost Paardenkooper lid van de KNMG en NVAB. Als zelfstandig bedrijfsarts heeft Joost Paardenkooper namens Hilvermed een officiële klachtenregeling. Deze is onderbracht bij Dokh conform de WKKGZ.